Despre noi

Hofmann Cargo deserveste zonele cel mai bine reprezentate economic ale Europei, Romaniei si Turciei. Cu o mentalitate concentrata pe nevoile clientului, va asiguram servicii de inalta calitate.

Rute zilnice Romania – Germania, Elvetia, Belgia, Olanda, Italia, Spania, Polonia, UK, Franta si retur.

Rute saptamanale Turcia – Romania.

Spatii logistice in Arad AR si in Stefanesti AG

Aveti sprijinul si al colaboratorilor nostri din: ESSEN(Germania), ISTANBUL(Turcia), ZURICH(Elvetia), ANTWERPEN(Belgia), ROTTERDAM(Olanda), MILANO(Italia), VALENCIA(Spania), LYON(Franta), CRACOVIA(Polonia), Leeds(UK).

Transport in regim de camion complet(FTL)

FTL  un serviciu pentru transportul rutier în regim de camion complet. În acest caz este vorba despre o încărcătură care ocupă tot spaţiul de încărcare a camionului. Camionul este rezervat pentru efectuarea unui transport dedicat unui singur expeditor/destinatar.
Marfurile în regim complet-FTL sunt expediate în același camion în care au fost preluate.

Transport in regim de camion partial(LTL)

LTL este un serviciu care descrie transportul unei cantitati de volum care nu umple un camion, ci ocup doar o parte din spatiul acestuia.
LTL înseamna “transport de marfa mai mic decat camionul”, cunoscut și sub denumirea de transport rutier auto de marfă la grupaj – LTL (less than truck load). LTL implica multiple incarcari şi descarcari pe parcursul tranzitului.
si reprezinta ocuparea unui spatiu mai mic de marfa.
Mai mulţi expeditori impart spatiul din interiorul remorcii şi platesc doar pentru partea ocupată de marfa acestora.

Transport frigorific in regim de FTL si LTL

Acest serviciu este destinat marfurilor perisabile, congelate sau refrigerate. Monitorizarea temperaturii se face pe intreg parcursul trasnsportului.
Serviciile de transport frigorific se efectueaza la temperatura controlata de la -20 Celsius pana la + 30 Celsius, toate camioanele sunt dotate cu sisteme perfomante de racire si incalzire.

Call Now Button